Welkom bij Floral Queen

Uw bloemstylist van Twente

Separator

In 2017 opende Marijke Geerdink de deuren van haar bloemenzaak Floral Queen bloemstylisten aan de Wijnkamp te Goor.

Floral Queen staat voor kwaliteit en persoonlijke service. In onze winkel vindt u het hele jaar door inspiratie om het gebied van continu wisselende, mooie evenwichtige stijlen en kleur combinaties.

Ons team bestaat uit goed opgeleide bloemstylisten met eigen inbreng en eigen smaak. Maar ook met eigen voorkeur en specialiteit. Door deze krachten te bundelen  zijn wij ervan overtuigd alles in huis te hebben om prachtig werk te leveren.

Naast prachtige basisbloemen hebben we ook meer exclusieve varianten in het assortiment. Van veldboeket tot rouwwerk in diverse stylen een bloementaart of een compact boeket bij ons draait het altijd om maatwerk.

Onze stylisten

Wij stellen voor u het perfecte bloemstuk samen!

Separator

Marijke

Eigenaresse / Styliste

Weetjes over Marijke

Favoriete bloemen: Mijn favoriete bloemen zijn Delphinihium, Agapanthus, Passiebloem, Lathyrus, Hortensia en aparte tropische soorten zoals de gloriosa .

Favoriete seizoen: Eigenlijk vindt ik elk seizoen prachtig met in de winterperiode de vele groensoorten en takken, het voorjaar de prachtige bloembollen en bloesems in de zomerperiode de prachtige veldbloemen en buitenplanten en dan weer in de herfst de bessen vruchten en nazomerbloemen.

Favoriete werk: Het bedenken en maken van mooie ondergronden waar bloemarrangementen van gemaakt kunnen worden. Maar ook echt het maken van mooi bloemwerk is een van mijn grootste passies, de klant steeds weer verrassen met originele arrangementen! Etaleren en styling van allerlei materialen in huizen, etalages en bedrijven is ook een van mijn favorieten.

Droomboeket: Het mooiste boeket vindt ik in een passend frame waar veel gewerkt is met wolletjes en stofjes, kaarsenvet, draad etc….. kortom een zeer creatief uitspattend frame met daarin de meest fantastische bloemsoorten. Maar een echt veldboeket met daarin bloemen in de blauw paars roze tinten is toch ook wel echt mijn ding.

Inspiratie: Mijn inspiratie haal ik veel vanuit de vakbladen, vakbeurzen, het meedoen aan wedstrijden, internet, maar ook vooral veel uit alledaagse dingen of het bezoeken van een bouwmarkt of andere winkels met branche vreemde materialen. Heerlijk om iets te creëren met materialen die niet in de bloemenbranche thuishoren.

Lees verder...

Rosanne

Styliste

Weetjes over Rosanne

Favoriete bloemen: Mijn favoriete bloemen zijn Delphinium, Freilandrozen, Aparte soortjes lelie, Dahlia’s, Nerine, Tuberosa

Favoriete seizoen: Elke seizoen heeft zijn eigen mooie materialen en kleuren. Veel kleuren en mooie bloemen daar wordt ik blij van.

Favoriete werk: Het contact met klanten maakt iedere dag weer anders, zo vind ik het altijd speciaal om klanten te adviseren in bruiddecoraties en afscheidsbloemen. En er vooral iets moois en persoonlijks van te maken!

Droomboeket: Een mega zomers plukboeket, met grote delphinums, geurende freilandrozen en andere zomersbloemen in mooie bonte kleuren geschikt op een blauwe Dutz vaas.

Inspiratie: Mijn inspiratie haal ik uit veel vakbladen, het meedoen aan wedstrijden, het bezoeken van beurzen en evenementen. Vooral op inkoop zie ik vaak mooie nieuwe producten en materialen.

Lees verder...

Mirel

Styliste

De winkel

Neem een kijkje in onze winkel

Separator