Afscheid met bloemen

Separator

Wij weten als geen ander dat de keuze van bloemen voor een begrafenis of crematie met veel zorg en respect dient te gebeuren.

Bloemen zeggen meer dan 1000 woorden en kunnen een liefdevolle boodschap van steun prachtig overbrengen.

In een persoonlijk gesprek kunnen wij uw woorden, gevoelens en wensen vertalen in een passend rouwarrangement dat gemaakt wordt door onze stylisten.

Bruidsdecoraties

Separator

Jullie bruiloft, een onvergetelijke dag waar zeker bloemen niet mogen ontbreken. Wij kunnen jullie ideeën en wensen uitwerken tot een passend boeket en bijpassende bloemdecoraties.

Bij het maken van het bruidsboeket  streven we naar uiterste perfectie. Aan de hand van een persoonlijk gesprek komen we tot een creatie die speciaal voor jou door onze stylisten gemaakt wordt. Bloemen die passen bij jouw persoonlijkheid en jouw jurk. Ook voor corsages, haarbandjes, bruidskinderen, autoversiering en versiering op locatie kun je bij ons terecht zodat het plaatje compleet wordt.

Jullie wensen en ons advies maken dit tot een van de mooiste dagen van je leven. Wij helpen je graag verder met inspiratie in onze winkel en een boek vol met voorbeelden.

Bedrijfsstyling

Separator

Bloemen, planten, potten, vazen en objecten maken je interieur af. Onze bloemstylisten helpen graag bij deze finishing touch van je huis, kantoor, winkel of welke ruimte dan ook. Samen kijken we naar  de juiste balans en kleur in de inrichting. Onze styliste komt graag langs met enkele van onze producten om je te laten zien welk verschil bloemen, planten en accessoires kunnen maken. We maken een compleet plan voor de inrichting en zorgen voor de volledige uitvoering. Originaliteit en kwaliteit zijn bij ons gegarandeerd.  Ook is het mogelijk om als business klant wekelijks een bloemabonnement voor op bijv. de balie , zijdearrangementen, hydrocultuur bij ons  te bestellen. Bij een bloemabonnement zorgen we voor een kant en klaar product, boeket in vaas, arrangement inclusief leen ondergrond. Bloemwerk passend bij uw organisatie structuur en gemaakt door onze vakkundige bloemstylisten.

KLEUR JE INTERIEUR —

KLEUR JE INTERIEUR — Kleur je interieur met een eyecatcher zoals deze roze Lammi potten. We hebben nog een paarLees verder

GLITTER AMARYLLIS —

GLITTER AMARYLLIS — De leukste glitter bollen in heel veel leuke kleuren! Leuk voor een cadeautje #floralqueen #bloemstylisten #amaryllis #glitterLees verder

BLOEMABONNEMENT —

BLOEMABONNEMENT — Deze prachtige combinatie staat deze week te pronken bij een van onze zakelijke klanten! Met een bloemabonnement ontvangLees verder

X M A S —

X M A S — We zijn begonnen met het om toveren van de winkel in kerstsfeer! In de etalageLees verder

FLOWERS —

Verse zomerse bloemen op de vaas! Artisjok, judaspenning, delphinium, dille en veel meer mooie soorten. Vul je vaas met zomer!Lees verder

BUITENPLANTEN —

BUITENPLANTEN — Genoeg keuze in zomerse planten om je tuin en terras summer ready te maken! Zien we je opLees verder